Атлант-М Китайски автомобили


“Атлант-М Китайски автомобили” са ексклузивен партньор на крупната автомобилна недържавна корпорация на КНР – корпорацията Great Wall. Тази корпорацията е постигнала правото на специална доставка на най-популярните автомобили напълно заслужено. Успехът й се дължи на правилното съчетаване на трите елемента: маркетингова политика, професионална дейност на компанията и щателно организиране на дилърската и сервизната мрежа в крупни региони.

Напоследък на атомобилния пазар се утвърждават две семейства практични модели от “Атлант-М Китайски автомобили”, отчитащи спецификата на пътните и на експлоатационните условия. Това са добре известните “офроуд” автомобили (за движение извън пътища) и пикапи. В последно време нараства броят на индивидуалните поръчки за тези коли.

Интересът и доверието към икономичните и практични автомобили на Great Wall постоянно расте – за това свидетелства устойчивият ръст на продажбите. Моделите от тази марка вече се забелязват по доста пътища по света. Благодарение на грамотната си политика Great Wall поддържа такова ниво на цените, при което е за предпочитане да се купи от качествен “офроуд” автомобил от тях, отколкото да се купи на същата цена марков автомобил ”втора употреба” с неясна история.

Be Sociable, Share!

Leave reply

*
Back to Top