Трите най-сексапилни мъжки професии


Лекар – това е професията, която е на първо място в класацията. По мнението на хиляди жени това е много сексуална професия. Именно в кабинета на доктора ще се разсъблечеш по команда, ще си покажеш езика и ще дадеш да те опипат. Пронизителният поглед на доктор Хаус (новата еротична киномечта) прониква в самото ти сърдце. Тръпнеш от пълната неизвестност: ще благоволи ли докторът сам да те прегледа или ще те прехвърли на медицинската сестра, каква е диагнозата, добре ли изглеждаш днес…

Това очакване е така вълнуващо! Много жени отбелязват, че при посещение на стоматолог отчетливо изпитват еротични усещания. Ама, разбира се, нали мъжът-зъболекар извиква смесени чувства: това е и страх, и възбуда, и удоволствие. Така е приятно да довериш своя адреналинов организъм на неговото спокойствие, на неговата увереност и компетентност, така е страшно да бъдеш беззащитна пред неговата власт.

И, разбира се, той ще стане твой спасител – ще спре твоите мъчения и ще те избави от болката (нищо, че е възможно първо да ти я причини). Aко лекарят бъде и снизходително-грубоват, това само ще добави още сексуална привлекателност, а на тебе – още сладък трепет.. И (пак ”разбира се”) докторите са просто длъжни да изглеждат отлично : белоснежен халат, изтънчен профил, красиви ръце, релфни мускули.

Полицай – това е професията, която е на второ място в класацията. За много жени е възбуждаща идеята за подчинение, а как да не се подчиниш на представител на властта? Благородният пазител на реда, стройният, загорял полицай в новичка униформа, и непременно с “жезъла” на проверяващ представител на КАТ – ето го героят на много млади жени.

Мечтите обикновено изглеждат просто: ти си нарушила правилата, той е принуден да те задържи, ти много, много се разкайваш, той не приема твоето разкаяние, ти отново се разкайваеш и си готова да загладиш своята вина. Но той е непреклонен и ти отново се разкайваш и… после не забравяй да обещаеш да спазваш правилата за движение по пътищата!.

От срещата си с полицай получаваш адреналин в двойна доза: и от вълнението, че си извършила нарушение, и от страха, че за тази своя грешка ще се наложи да се разплатиш. За разлика от любовта към медика, тази еротична мечта (към полицая) е в чист вид: при по-близко познанство с мъжа възбудата е възможно да изчезне.

Затова сюжетът остава, но ти можеш в удобен случай да разиграеш страстна среща на полицай със злостна нарушителка на реда. А когато за пореден път се срещнеш с безупречно вежлив красавец-полицай, с удоволствие ще почувстваш как се учестява пулсът ти, ще се усмихнеш и ще се изчервиш..

Доцент е професията, която заема трето място в класацията. Той е строгият, но справедлив доцент “на години”, а ти – тихата отличничка с кръгли очила или, обратно, разпусната и скучаеща студентка. Ти се възхищаваш на неговата ерудираност, язвителност и безкрайно търпение: та нали толкова студентки ежедневно пробват върху него своя чар.

Романите между преподаватели и студентки не са редко явление, а самият преподавател е идеалният обект за еротични фантазии. И отново това е игра с властта: той вече знае – ти още се учиш, той дава задания – ти изпълняваш, той задава вопросите – ти мъчително си спомняш правилния отговор, той сдържано те хвали – ти се смущаваш и сияеш.

Ако пък ти се скара, ти си готова да се провалиш вдън земя, да приемеш заслуженото наказание и незабавно да поправиш всичко, за да отговотиш на неговите високи очакваниа. Още един важен атрибут на тази еротична мечта – това е тайната. Разбира се, че роман с преподавател е прието да се крие, иначе това може да навреди на неговата безупречна репутации, а оттам – и на твоята.

И още – по време на изпит отново чувствуваш прилив на адреналин, сладък трепет и си мечтаеш: ах, как чудесно би скривала всичко и би се държала както обикновено за пред околните, но непременно би му давала тайни знаци, и…. какъв ураган би била насаме.

Такива мъже (като № 1, № 2 и № 3) са за нас така сексуално притегателни, защото ни позволяват да се окажем зависими и при това – за всичко, което се случва, да предадем контрола в техните силни и надежни ръце. Така е приятно заедно с дрехите да смъкнеш от себе си и отговорността! Това е истината, нали?

Be Sociable, Share!

2 comments

 1. Юлияна
  24.07.2009 at 17:32

  Интересна статия и предизвиква размисли. Е коя жена не би искала да има за съпруг доктор или стоматолог, но за съпруг, а не за любовник и определено в кабинетите на тези двама професионалисти аз лично не се чувствам никак комфортно, направо си ме е страх. За полицайте – ами да почти всяка жена харесва мъже с униформа било полицейска, било военна. Но! Имам приятелки с брята, съпрузи или бащи от тези професии. Съдбата на войнишката съпруга не е никак лека, както казва майката на една моя добра приятелка чиито мъж е военен: “Отгледах и двете си деца почти сама, като през това време, учех, работех и въртях домакинство” Работата на тези професионалисти е такава, че те доста често отсъстват от дома понякога с месеци. Доцентите – не ги харесвам много, всъщност малко се дразня на мъже, които знаят повече от мен, макар и да уважавам умните и интелигентни мъже. Но някак си къде ще остане ефекта от моите “философски тези” и “блестящи умозаключения” в разговор с доцента или професора. :) А аз наистина обичам да разговарям с мъжа до себе си, а не само да се гледаме любовно и други любовни неща. Или може би обичам аз да говоря, а той да слуша, което е малко трудно постижимо с доцентите, които обикновено говорят много. Но при всички случаи умният и интелигентен мъж е нещо рядко срещано, така че да не бъде твърде придирчива.

  И накрая считам че всяка една мъжка професия би могла да бъде сексапилна, ако зад нея стои мъжествен, смел и отговорен представител на мъжкия пол. А също и умен и интелигентен джентълмен, който умее да предразположи жената и има правилните подходи. Мисля, че сексапила и чара се излъчва от самия мъж, а не от професията му. Както забелязахте никъде не споменах думичката “пари”, не защото ги считам излишни, дори напротив, но мисля, че мазните мутри, накичени с ланци и простотия, пръскащи парите си без никаква мисъл за спестяване или правилно капиталовложение са всичко друго, но не и сексапилни.

 2. Vegan(mi sveglio amore mio)
  25.07.2009 at 19:19

  За мене – винаги: старши или главен асистент! Е, този професорът – близнаци не се брои… Не е в категорията на инженерите, поне…:)

Leave reply

*
Back to Top