Секс фантазиите на жените и на мъжете


С изключение на сюжетите за близост с любимия човек, мъжките и женските еротични блянове се отличават значително едни от други. Мъжете по-често се обръщат в своите фантазии към темите за групов секс или за принуждаване на своята партньорка към контакт. Жените пък повече бленуват за нежни, дори несексуални отношения с любимия човек, но едновременно с това отдават дължимото и на темите за своята жертвеност, слабост, подчиненност, груб сексуален натиск от страна на мъжа.

Истина е, че в последно време различията между традиционните стереотипи на мъжките и женските видения същественно се изравняват, а самите ориентации претърпяват радикални изменения.

Разкрепостяването на съвременната жена води до това, че все по-често й се привиждат темите за изневяра на обичайния партньор, за нейното участие в групови оргии, в нестандартни или нетрадиционни форми на секс.

Дори нещо повече: тя по-често започва да влиза в ролята на жена-вамп, принуждаваща мъжа към полов акт. При мъжа в днешно време става обратното: той по-често започва да се обръща към нежни романтични и идилични блянове и видения, тоест – към явно “пасивни”, съзерцателни сюжети.

Be Sociable, Share!

Leave reply

*
Back to Top