Купон по случай развода


В Англия навлиза модата на нов вид празненство – наречено “вечеринка, послучай развода”. Все по-често разведените съпрузи канят на такъв празник свои познати и близки, за да отбележат весело завършека на един важен период от живота. Около новата традиция се завихря цял бизнес.

Като венец на празничната маса за случая се явява огромна торта, на която непременно присъстват направени от захар фигурки на бившите съпрузи.

А около тези фигурки са оформени цели сценки на домашни скандали и драматични развръзки. Присъстват събраните куфари, че даже и пистолети и ножове, опрени в гърба на отиващата си половинка.

Be Sociable, Share!

2 comments

 1. nekerman
  25.11.2009 at 13:22

  Ужас! :) Аз за това съм против бракосъчетанията, виждате ли какви работи стават? Пистолети, ножове и то при съседите англичани, които уж се славят със спокоен, аристократичен темперамент. Аз бих предложила на тези, които са наистина със спокоен темперамент – шищенце отрова по тайна рецепта на Лукреция Борджия….

  Върху тортата де…

 2. Ентусиазирана
  25.11.2009 at 17:43

  Тц-ц-ц-ц-ц! Пустите му англичани – големи шегаджии! Ще взема да се омъжа за англичанин, че като се развеждам после да си направя купон с такава торта. И ще ви поканя, защото тук ми дойде тази идея! Нали казват: “Когато животът ти поднесе лимон, намери си захар и си направи лимонада!”

Leave reply

*
Back to Top