Как да се държим след секс?


Интимните връзки, радващи двамата партньори, са нещо чудесно! Но и най-бурният секс в един момент свършва. Как се държат жените и мъжете след този момент? Различно, но не винаги това поведение удовлетворява партньорите. А какво поведение очакват представителите на двата пола един от друг?

На този въпрос сексолозите дават следния отговор:
Оказва се, че след завършване сексуалните игри, жените:

1 – Искат мъжът да ги прегърне, да ги погали по гърба, а след това да ги притисне до себе си, да затаи дъх и да ги подържи в прегръдките си.

По този начин жените удовлетворяват необходимостта си от тактилни усещания, които все още не са угаснали след интимния контакт, удовлетворяват и желанието да се почувствуват защитени, след като са отдали толкова сили и енергия.

2 – Искат да чуят от мъжа уверение за това, че всичко е било забележително, а също и комплименти, не по-малко искрени от тези, които мъжът е правил преди секса.

Това е необходимо на представителките на нежния пол, да не загубят вяра в своята сексуалност и привлекателност.

3 – Искат мъжът да остане до тях поне десетина минути (преди да заспи!) и да им поговори нещо приятно. По този начин у жените укрепва увереността, че те са важни и необходими не само в леглото.

А какво искат представителите на по-силния пол след интимен контакт …

1 – Много им се иска да ядат и да спят. Мъжете губят по време на секс обикновено повече сили и калории, отколкото жените, защото по правило мъжете са активната страна.

Затова, след интимните отношения, на мъжете им идват преди всичко такива прости физиологични желания като храна и сън, за да си възвърнат силата.

2 – Мечтаят да чуят от жените, че всичко е било забележително. Да, мъжете също имат комплекси, особено в интимната сфера, макар че скриват това твърде по-старателно, отколкото представителките на слабия пол.

На мъжа просто му е неоходимо да го убеждават, че няма равни на него в секса – подобна декларация ще му осигури добро настроение и прилив на енергия.

3 – Стремят се да влязат под душа и да получат релаксиращ масаж от жената. Това, както е установено от сексолозите, е мечта на около 60% от представителите на по-силния пол.

Интересите на останалите 40% се разпределят между връщане към работата (в служебата или в семейството), почивка пред телевизора или пред монитора на компютъра, и мисли за нови удоволствия от интимен характер.

Be Sociable, Share!

Leave reply

*
Back to Top