Във Виетнам строят новия курорт Laguna Hue


Във виетнамската провинция Thua Thien Hue в 2012 година ще се открие разкошния курортен комплекс Laguna Hue. Той е разположен на около час път от международните летища Danang и Hue. В първият стадий на строителството (на стойност $200 милиона) се предвижда въвеждане в експлоатация на хотелите Banyan Tree Hue и Angsana Hue, разчетени на 350 номера (стаи и апартаменти), създаване на игрище за голф и резиденция за временно пребиваване, съобщает Asia Travel Tips.

Планира се още: при пълното построяване на курорта на неговата територия да се разположат седем хотела на известни международни марки с 2 хиляди номера, spa-центрове, голф-клуб на световно ниво, летни резиденции, бизнес-центрове, а също и търговско-развлекателни комплекси.

Освен това: гостите на курорта ще могат да посетят местните забележителности, намиращи се под защитата на ЮНЕСКО, древния грод Hue и историческото търговско пристанище Hoi An.

Собствениците на комплекса – хотелската мрежа Banyan Tree Indochina Hospitality Fund – се надяват, че Laguna Hue ще стане един от най-популярните курорти на световно ниво не само във Виетнам, а в цяла Югоизточна Азия, повтаряйки успеха на Laguna Phuket.

Be Sociable, Share!

Leave reply

*
Back to Top