Мадрид, Велкиден и пролет


ПЪРВИ ДЕН. Отпътуване от София. Пристигане в Мадрид. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка. ВТОРИ ДЕН. Закуска. Обиколка на старата част на Мадрид с екскурзовод: пл. “Ориенте”, пл. “Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Свободен следобед. Възможност за самостоятелно посещение на Кралския дворец. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН. Закуска. По желание – посещение на музея Прадо с екскурзовод на български (с доплащане 40 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група, таксата за вход в музея, посещението се организира при минимум 6 участника). Вечерта – по желание – вечеря с фламенко шоу с доплащане – 170 лв. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН. Закуска. По желание – полудневна екскурзия до Толедо – старата столица на Испания с доплащане 145 лв + такса за вход в Катедралата и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място.

Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата. Екскурзията се организира при минимум 6 участника. Ако желаещите са по-малко на брой, бихме могли да предложим регуларен тур до Толедо на същата цена с екскурзовод на английски и испански. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН. Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за София.

За повече информация

Be Sociable, Share!

Leave reply

*
Back to Top