Здравни тайни с голяма полза


Кефе. Кафето повишава не само мъжката потентност, но и женската сексуална възбудимост. И всичко – заради кофеина, който усилва чувствителността към аромати и докосвания, подобрява настроението, носи бодрост. Изследванията на американски сексолози доказват, че черното кафе притежава оригинално свойство.

Ако мъжът има некачествена сперма, няколко чаши от ароматната напитка на ден подобряват значително неговата плодовитост.

„Зеленаж” за младост. Колкото повече го има в храната, толкова по-млади ще изглеждаме. Това приятно успокоение принадлежи на английски изследователи, според които в менюто не трябва да липсват зелени чушки, зелени ябълки и зелено грозде.

Дневната диета непременно трябва да включва още магданоз и най-ценния за „вечно младите” зеленчук – броколи.

Ябълки срещу косопад. С ябълки може да си направите най-полезната маска, която ще ви избави от сърбеж и лющене на кожата и косопад.

Настържете ябълката или използвайте кухнески робот, за да я направите на кашичка. След това я нанесете в корените на косата. След 30 минути я отмийте с мек шампоан, без да използвате след това сешоар.

Мед срещу склероза. „Лекарството” действа просто и ефикасно и се приготвя лесно. Смесете 200 г мед със 100 мл лимонов сок и 50 мл растително масло (най-добре зехтин). Размесете добре и пийте всяка сутрин, на гладно, по една чаена лъжичка.

Be Sociable, Share!

Leave reply

*
Back to Top