40 доктори дават консултации в нета


Пациенти вече ще се лекуват и онлайн. Това е възможно благодарение на първия български сайт за цялостна здравна информация http://zdravenchas.org Интернет порталът работи от началото на месеца и досега е посетен от над 1000 души, обяснява Станислав Радославов, мениджър на МЕД Комюникейшънс. Сайтът дава възможност за онлайн консултации с 40 доктори, които ще дават съвет коя болница е най-подходяща за всяко заболаване.

Има възможност и за контакт с повече от 150 здравни заведения. Така записването за преглед и консултация в избрания кабинет ще става чрез домашния компютър. Консултантите ще дават по-подробни сведения и за клиничната пътека за всяко едно конкретно заболяване, от което се интересува пациентът.

Освен това системата ще дава информация и подходящите лекарства, както и кога и как да се приемат те. На сайта посетителите могат да намерят и ценна информация за общо 94 заболявания. Описани са причините, симптомите, рисковите фактори и възможностите за лечение на всяко страдание.

Сайтът разполага с горещ телефон – 0900 200 10. Линията е платена, за да се предотвратят безпричинните обаждания. С приходите от тази линия ще бъдат организирани безплатни прегледи.

Be Sociable, Share!

Leave reply

*
Back to Top